Training Yoga & Mindfulness op school

Graag introduceer ik de kidsyoga trainers die gespecialiseerd zijn om trainingen yoga & mindfulness te geven op scholen aan leerkrachten en docenten teams. De trainingen zijn ook geschikt voor BSO’s. We werken volgens een gerichte methode van Kidsyoga, en alles wordt goed onderbouwd. Zo kunt u als team verzekerd zijn van kwaliteit.

De training richt zich op het interactief leren van korte interventies die toepasbaar zijn in iedere klas en op elke school. De technieken zijn geschikt voor jongere kinderen, maar ook voor het middelbaar onderwijs en tijdens de training wordt duidelijk hoe, met verandering van taalgebruik en instructies een vertaalslag gemaakt kan worden naar iedere leeftijdsgroep.
De training is ideaal voor een studiedag, maar ook een halve dag of zelfs anderhalf uur behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over inhoud en kosten neem contact op.

De technieken geven leerkrachten, docenten en pedagogisch medewerkers de mogelijkheid om in hun groep of klas te werken aan:

  • Concentratie
  • Ontspanning,
  • Gezond bewegen zonder competitie
  • Respect
  • Het vergroten van creatief denken
  • Lichaamsbesef
  • Rust

De oefeningen nemen weinig tijd en kunnen uitgevoerd worden op de stoel. Ze zijn ook geschikt voor het speciaal onderwijs. Alles wordt goed uitlegd, en ondersteund door het boek ‘Mindfulness en yoga in de klas’ auteur Femmy Brug, uitgeverij Panta Rhei. Bij iedere training wordt een boek geleverd.

Nederland
Naomi Schillevoort www.omiyoga.nl
Angela Ramjan www.namostuteyoga.com
Ria Voerman www.yogastudiosoest.nl
Wendy Peelen www.sana-yoga.nl
Tryntsje Rekker www.yogamatties.com
Femmy Brug www.kidsyoga.nl

Belgie
Trude Piepers www.groeinaarverlichting.be

KIDSYOGA producten voor kinderen en tieners

Positiviteit, ontspanning, een opvoeding in vrede en verbinding.

Lees hier meer.

Wil je meer informatie?